Gevelreclame

Gevelreclame

Opvallen tussen uw concurrenten

Opvallen met lichtreclame

Het is geen gek idee om uw bedrijf meer op te laten vallen. Wij raden u aan om voor lichtreclame te kiezen. Lichtreclame is niet alleen gedurende de dag goed te zien op de gevel van uw pand, maar het trekt ook nog eens flink veel aandacht gedurende de donkere uren van de dag. Lichtreclame zorgt er dus voor dat uw bedrijf meteen herkenbaar is. In dit blog vertellen wij u meer over de fijne voordelen van lichtreclame aan uw gevel.

Bedrijf op de juiste manier op laten vallen

Lichtreclame is als het ware het visitekaartje van uw bedrijf. U heeft dergelijke reclame echt nodig om op te vallen tussen alle concurrenten. Hedendaags komen er steeds meer en meer bedrijven bij, waardoor u meer moet doen om positief op te vallen. Maak het uzelf makkelijk en bestel de juiste gevelreclame passend bij uw bedrijf.

Pas op met teveel afleiding

Gemiddeld genomen bekijken mensen uw gevelreclame alleen vluchtig. Dit betekent dat u binnen enkele seconde de juiste boodschap van uw bedrijf moet overbrengen. Hierbij kunt u het beste lange teksten en onduidelijke afbeeldingen weg laten, dit geeft alleen maar afleiding. Met als gevolg dat potentiƫle klanten sneller afhaken. Kies er daarom voor om uw bedrijfslogo, duidelijk en simpel, te weergeven.

Gebruik contrasten om op te vallen

Door contrasten toe te voegen aan uw gevelreclame valt u extra op. Let er dus op dat u voor uw logo of de naam van uw bedrijf niet teveel van dezelfde kleuren gebruikt. Doet u dit wel, dan valt uw logo minder op. Ga voordat u de gevelreclame bestelt goed in overleg met experts. Zij kunnen u vertellen welke contrasten nodig zijn om uw logo of tekst op te laten vallen.

Meer weten over gevelreclame?

Lijkt u het ook een goed idee om lichtreclame toe te passen op uw pand om extra op te vallen? Ga dan nu gelijk aan de slag met het ontwerp van uw lichtreclame. Met de hulp van experts op het gebied van gevelreclame, heeft u binnen no-time een prachtig eindproduct aan uw gevel hangen. Bij vragen kunt u altijd contact met ons opnemen via dit contactformulier, wij helpen u graag verder.

Linda

Laat je bericht achter