• 1-800-123-789
  • info@webriti.com

Definitieve laserontharing

definitieve laserontharing

Definitieve laserontharing

Elke dag een gladde huid

Wilt u uw huid dagelijks tonen, zonder dat ongewenste haartjes deze ontsieren? Maar voelt u er niets voor om telkens weer te scheren, waxen of epileren? Dan biedt definitieve laserontharing de oplossing! Met scheren haalt u haartjes slechts oppervlakkig weg en ze komen ook nog eens snel terug. Bij waxen en epileren blijft uw huid langer glad, maar deze methodes zijn vaak pijnlijk. Laserontharing is pijnloos en zorgt ervoor dat ongewenste haren niet meer terugkomen. Bent u benieuwd naar de voordelen van deze behandeling? Lees dan snel verder.

Voordelen van definitieve laserontharing

Een laserbehandeling richt zich op de haarwortel. Met een laserstraal worden de haarzakjes vernietigd. Hierdoor groeien de haren niet meer terug. Wanneer u kiest voor een laserbehandeling bij een professionele laserkliniek om uw ongewenste haren definitief te verwijderen, dan weet u zeker dat deze u de volgende voordelen biedt:

  • Definitieve ontharing
  • Pijnloze behandeling
  • Veilig
  • Voor elk huidtype
  • Persoonlijk advies

Pijnloze ontharing met koelsysteem

Professionele laserklinieken werken met de modernste apparatuur. Veel klinieken hebben een laser met een speciaal koelsysteem, zodat de laserbehandeling pijnloos is. Voordat de laser op het haarzakje gericht wordt, wordt de huid hiermee gekoeld. Daardoor merkt u amper iets van de warmte van de laserstraal. De lasers kunnen handmatig afgesteld worden. Zo is elk huidtype goed te behandelen. Uw haartjes komen niet meer terug en u geniet dagelijks van een mooie, gladde huid.

Definitief ontharen bij een laserkliniek

Ben u op zoek naar definitieve laserontharing voor uw benen, oksels of andere lichaamsdelen? Kies dan voor een professionele laserkliniek. Door hun kennis en ervaring kunnen de medewerkers u persoonlijk advies geven. Heeft u al eens voor een behandeling bij een laserkliniek gekozen? Laat het ons weten via het contactformulier.

Chris