• 1-800-123-789
  • info@webriti.com

3x inspiratie voor jouw kledingkast

3x inspiratie voor jouw kledingkast

Kledingkast neemt veel ruimte in

Een kledingkast vraagt flink wat ruimte in je slaapkamer. Vooral wanneer je een echte fashionista bent, en je dus veel kleren hebt, moet je flink wat plek vrijmaken voor een grote kledingkast. Maar dat is niet alleen maar lastig, want je kledingkast kan ook een mooie toevoeging zijn voor je slaapkamer. Vooral wanneer je een kast op maat laat maken die helemaal bij je kamer past, kun je er echt een onderdeel van je interieur van maken. Laat je inspireren door drie opties voor de kledingkast in je slaapkamer.

1. Traditionele kast

De ‘traditionele’ kledingkast heeft heel veel toegevoegde waarde aan een slaapkamer. Dan bedoelen we niet per se een antieke houten kast (hoewel die er, wanneer het bij de stijl van je slaapkamer past, ongetwijfeld prachtig uitziet). Je kunt een standaard klerenkast namelijk in veel verschillende stijlen krijgen. Een strakke, minimalistische uitvoering van lichthout en met schuifdeuren staat bijvoorbeeld mooi in een minimalistisch interieur. Een kast met openslaande deuren en wat donkerder hout is weer zeer geschikt voor onder andere een natuurlijk interieur. Je kunt ook kiezen voor een kledingkast met een spiegel als deur. Super handig! Wij raden je in ieder geval aan om niet zomaar de eerste de beste kledingkast te kopen die je tegenkomt, maar een te kiezen die ook echt bij je interieur past.

2. Inloop kledingkast

Wanneer je een echte liefhebber bent van kleding (of schoenen, tassen, accessoires, etc.), is een inloopkast echt iets voor jou! Hier moet je natuurlijk wel de ruimte voor hebben. Als je een extra kamer in huis hebt, kun je die met schappen eenvoudig omtoveren tot een stijlvolle inloopkast. Sommige woningen zijn al uitgerust met een klein kamertje aan de ‘master bedroom’ waar een inloopkast gemaakt kan worden. Dat is natuurlijk helemaal geluk hebben!

3. Kast op maat gemaakt

Tot slot kun je er ook voor kiezen om een kast op maat te laten maken. Zo ben je er helemaal zeker van dat de kledingkast echt bij het interieur van je slaapkamer, en natuurlijk bij jouw stijl past. Heb je een heel kleine slaapkamer, of een kamer met bijvoorbeeld een aparte hoek? Dan is het ook altijd slim om een kast op maat te laten maken.

Hoe heb jij een kledingkast gevonden die perfect bij je interieur past? Neem contact op en laat het ons weten! Wij horen graag van je.

Chris

Laat je bericht achter