• 1-800-123-789
  • info@webriti.com

Kerstpakketten voor een kleine portemonnee

kerstpakket

Kerstpakketten voor een kleine portemonnee

Tips voor een budget kerstpakket

We durven nu al te zeggen dat 2020 een pittig jaar is geweest voor bijna iedereen. Zowel werkgevers als werknemers hebben het vanwege het coronavirus op allerlei verschillende vlakken zwaar te verduren gehad. In sommige gevallen financieel, in andere gevallen lichamelijk of mentaal. Des te meer reden om uw personeel aan het eind van dit jaar te bedanken voor hun tomeloze inzet. Heeft uw bedrijf het in 2020 ook financieel niet gemakkelijk gehad? Gelukkig zijn er ook genoeg mooie budget kerstpakketten waar uw personeel erg blij mee zal zijn. Wij vertellen u hier graag meer over.

Spreek waardering uit naar uw werknemers

Het einde van het jaar is altijd een mooi moment om uw werknemers even in het zonnetje te zetten. Ook met een klein budget zijn er genoeg mogelijkheden om uw waardering uit te spreken. Zo zijn er verschillende bedrijven in de kerstpakkettenbranche die kerstpakketten aanbieden voor ondernemers met een kleiner budget. Ga via internet eens op zoek en bekijk de verschillende mogelijkheden. Het belangrijkste aan een kerstpakket is dat u uw medewerkers ermee bedankt. Dit kunt u extra benadrukken door bij ieder kerstpakket een handgeschreven kaartje te geven met een persoonlijk compliment over het afgelopen jaar. Uw werknemers zullen dit erg op prijs stellen.

Zo stelt u een budget kerstpakket samen

Er zijn een aantal dingen waar u op kunt letten wanneer u niet wilt dat de kosten voor uw kerstpakket te hoog oplopen. Wij zetten graag voor u een paar tips op een rij, zodat u een kerstpakket kunt samenstellen dat niet te duur is, waar uw medewerkers wel blij mee zijn:

  • Veel kerstpakketten zitten verpakt in een kistje of mand. Dit loopt flink in de kosten, bovendien brengen veel werknemers deze verpakking uiteindelijk naar de kringloop
  • Liever een klein kerstpakket dat tot de nok toe vol zit dan een grote doos die maar tot de helft is gevuld
  • Kerstpakketten met eten zijn nog altijd populair, terwijl veel andere items uit het pakket vaak worden weggegooid

Wilt u meer zakelijke artikelen lezen? Kijk dan eens rond op onze site.

Chris

Laat je bericht achter