• 1-800-123-789
  • info@webriti.com

De voordelen van payroll voor werknemers

De voordelen van payroll voor werknemers

Ook als werknemer profiteren van payroll

Er wordt vaak gedacht dat payroll enkel voordelig is voor werkgevers, en niet voor de werknemers. Werkgevers hebben baat bij payroll aangezien ze zich niet meer bezig hoeven te houden met administratieve werkzaamheden en omdat ze zelf niet verantwoordelijk zijn voor de risico’s van traditionele arbeidsovereenkomsten zoals het uitbetalen van een ontslagvergoeding en doorbetaling bij ziekteverzuim. Echter profiteert u ook als werknemer flink van de voordelen van payroll!

Betrouwbare salarisbetaling

Ondernemers en werkgevers moeten zich altijd met ontzettend veel zaken tegelijk bezighouden. In een drukke periode kan het zijn dat de salarisadministratie op de achtergrond terecht komt. Dit is begrijpelijk, aangezien de salarisadministratie heel wat tijd en energie in beslag neemt. Echter is het zeer nadelig voor u als medewerker. U krijgt namelijk niet op tijd uw salaris. Maakt het bedrijf waar u werkt gebruik van payroll, dan kunt u altijd rekenen op een tijdige salarisbetaling. Het salaris wordt namelijk betaald door een specialist op het gebied van salarisadministratie. Door de precisie en expertise van het payrollbureau hoeft u niet meer bang te zijn dat u uw salaris pas uitbetaald wordt nadat u de huur had moeten betalen. U bent namelijk zeker van een vaste, correcte salarisbetaling.

Begeleiding bij ziekte

Het is te hopen dat u het niet nodig heeft, maar toch is het goed om te weten dat u bij langdurige ziekte kunt rekenen op ondersteuning vanuit het payrollbureau. Bij ziekteverzuim zult u namelijk gewoon doorbetaald worden. Echter zijn er verschillende payrollbedrijven die ook ondersteuning en begeleiding bieden tijdens langdurige arbeidsongeschiktheid. Zo weet u dus dat u er niet alleen voor staat. Samen met specialisten van het payrollbedrijf gaat u op weg naar een spoedig herstel.

Vragen stellen aan specialisten

Heeft u vragen over uw salaris of uw secundaire arbeidsvoorwaarden, maar vindt u het lastig of ongemakkelijk om deze vragen aan uw werkgever te stellen? Ook dan kunt u terecht bij het payrollbedrijf waar het bedrijf waar u werkt bij aangesloten is. De experts van het payrollbureau hebben namelijk wel de tijd om al uw vragen over uw salaris en de (secundaire) arbeidsvoorwaarden met u te bespreken. Bovendien zijn zij altijd op de hoogte van de laatste wetten en regels wat betreft arbeidscontracten. Heeft u een vraag over uw arbeidsvoorwaarden, dan kunt u dus gerust contact opnemen met het payrollbedrijf. Het is niet meer nodig om met een ongemakkelijk gevoel rond te blijven lopen!

Maak gebruik van de voordelen van payroll

Kortom, wanneer het bedrijf waar u werkt gebruik maakt van payroll, profiteert u als medewerker ook van een flink aantal voordelen. Twijfel niet om bij vragen contact op te nemen met het payrollbureau. Zij zullen u zeker graag te woord staan. Ook voor werkgevers zijn de voordelen voor medewerkers een goede reden om met een payrollbedrijf in zee te gaan. Met andere woorden: iedereen profiteert van de voordelen van payroll!

Chris

Laat je bericht achter