Uw rimpels camoufleren? Lees hier hoe!

Uw rimpels camoufleren? Lees hier hoe!

Het camoufleren van uw rimpels

Ziet u telkens uw rimpels wanneer u in de spiegel kijkt en zou u deze het liefst willen camoufleren? Niemand vindt het fijn om rimpels te hebben. In dit blog vertellen wij u hoe u dit het beste voor elkaar krijgt, maar wij vertellen u ook over het wondermiddel waarmee u rimpels optimaal kunt tegengaan. Lees snel verder en ontdek meer over dit bewezen middel!

De juiste huidverzorging

Voordat u begint met het camoufleren van uw rimpels, is het goed om na te denken over de juiste huidverzorging. Zorg ervoor dat u uw huid goed reinigt met een milde reinigingslotion. Gebruik producten die uw huid niet uitdrogen, omdat hierdoor juist rimpels zullen ontstaan. Gebruik vervolgens een goede dagcrème. Bij voorkeur een crème met vitamine A, omdat dit de aanmaak van het bindweefsel stimuleert.

Concealer en foundation

Nadat u uw gezicht gereinigd heeft, gebruikt u een concealer om uw meest opvallende rimpels te camoufleren. Ga voor een tint die lichter is dan uw eigen huid, zodat ook de schaduwplekjes op uw gezicht gecamoufleerd worden. Denk aan donkere kringen onder uw ogen. Stap vervolgens over op het aanbrengen van foundation. Kies hiervoor een tint die overeenkomt met uw natuurlijke huidskleur. Tegenwoordig zijn er vele soorten foundation op de markt die ook een beschermingsfactor hebben. Zo bent u beter beschermd tegen de schadelijke invloed van de zon. Zorg ervoor dat u de foundation gelijkmatig aanbrengt, maar gebruik geen poeder nadien. Dit zorgt er namelijk voor dat uw rimpels weer zichtbaar worden.

Corrigerende make-up

Heeft u al eens gehoord van corrigerende make-up technieken? Door blush hoger op uw jukbeenderen aan te brengen, creëert u een liftend effect. Gebruik ook hierbij een tint die aansluit op uw natuurlijke haarkleur. Ook door een lichte kleur eyeliner aan te brengen onder en boven het oog, bereikt u dit liftende effect. Om uw lippen voller te laten lijken, kunt u kiezen voor een lippotlood. Indien u vervolgens op uw onderlip lipgloss aanbrengt, lijken uw lippen optisch groter en daarmee jonger.

Het wondermiddel?

En dan vertellen wij u nu graag iets meer over het wondermiddel waar wij al over gesproken hebben. Misschien heeft u het straks wel helemaal niet meer nodig om uw rimpels te camoufleren. Heeft u al eens gehoord van collageenpoeder? Dit poeder zorgt ervoor dat de elasticiteit en stevigheid van binnenuit bevorderd wordt. Het gevolg? Minder snel rimpels en uw huidige rimpels zullen niet gauw vermeerderen. Ga eens te rade bij een specialist en ontdek wat collageenpoeder voor uw huid kan betekenen!

Linda

Laat je bericht achter