• 1-800-123-789
  • info@webriti.com

Maakt u al gebruik van led verlichting in uw magazijn?

Maakt u al gebruik van led verlichting in uw magazijn?

Hoe comfortabel is uw magazijn?

Het magazijn is het kloppende hart van menig bedrijf. Wanneer hier correct en gestructureerd gewerkt wordt, dan komt dit de uitstraling van uw gehele bedrijf ten goede. Het is daarom raadzaam om te zorgen voor zo prettig mogelijke omstandigheden binnen het magazijn. Magazijnmedewerkers moeten boven alles natuurlijk veilig kunnen werken. Bij hun werkzaamheden moeten zij door niets belemmerd worden. Onderschat daarbij niet de invloed die verlichting op hun functioneren kan hebben. Maakt u in uw magazijn al gebruik van led verlichting? Hieronder leest u wat dit u aan voordelen biedt.

Overgang naar duurzamere technieken

Voor vele bedrijven is in allerlei opzichten een omschakeling aanstaande. Kantoren dienen in 2023 in ieder geval al te voldoen aan de eisen die horen bij energielabel C. Ook in magazijnen en werkplaatsen is nog veel winst te boeken als het gaat om duurzame technieken. Traditioneel maakt men in magazijnen veelal gebruik van tl-verlichting. Ledverlichting is echter in alle sectoren bezig aan een onstuitbare opmars. Steeds vaker gebeurt het dat magazijnen de overstap maken naar deze veel milieuvriendelijke manier van verlichten. Als u weet welke voordelen dit biedt, dan zult u niet verbaasd zijn over deze kentering. Lees hieronder meer over de pluspunten van led verlichting.

Pluspunten van led verlichting

Kiest u om financiële redenen voor ledverlichting? Of geeft u om een zo laag mogelijke ecologische voetafdruk van uw bedrijf en kiest u daardoor voor led? Wat uw belangrijkste beweegredenen ook zijn, het is in elk geval verstandig u vooraf te laten informeren welk type led verlichting precies het best bij uw magazijn past. Klop aan bij een ervaren aanbieder van led verlichting in magazijnen. Deze vertelt u exact of u het best kunt gaan voor bijvoorbeeld warehouse lineair, een lichtlijnsysteem of lineair fixture. Bovendien weet u bij een bewezen specialist zeker dat u echt van al deze voordelen gaat profiteren:

  • Een besparing van wel 60% op uw energieverbruik
  • Optimale lichtopbrengst bij laag wattageverbruik
  • Uiterst lange levensduur van uw verlichting
  • Véél minder uitstoot van schadelijke gassen
  • Minder schaduw in uw magazijn
  • Betere concentratie voor magazijnpersoneel

Installatie en recyclen

Gaat uw magazijn ook over op led verlichting? Uitstekend. Mede hierdoor is uw bedrijfspand weer een heel stuk toekomstbestendiger. U kunt ervoor kiezen de verlichtingsinstallaties te laten vervangen door een expert, maar u kunt dit ook zelf doen. Houdt u er in het laatste geval dan wel rekening mee dat het recyclen van oude verlichtingsmaterialen verplicht is? En buiten dat: natuurlijk wilt u uw ecologische voetafdruk zo beperkt mogelijk houden. U doet er het best aan een gecertificeerde verwerker in te schakelen. 95 procent van al het materiaal zal daardoor gerecycled kunnen worden. Het is voor uw bedrijf vast een kleine moeite om op deze wijze een bijdrage te leveren aan een beter milieu.

Chris

Laat je bericht achter