Op naar je droomvakantie in Torremolinos Spanje

Torremolinos Spanje

Op naar je droomvakantie in Torremolinos Spanje

Ben je wel eens in Torremolinos Spanje geweest? Torremolinos bevindt zich namelijk aan de Costa del Sol, in de Spaanse streek Andalusië, die bekend staat om dat het de warmste regio van Europa is! Dus dat wordt uiteraard heerlijk zonnen en bruin bakken en heel weinig uitvoeren op het strand… of toch niet? Er is namelijk een hele hoop te doen in Torremolinos en je kunt ervoor zorgen dat je je ervaring aanzienlijk verbetert door een aantal tips uit te voeren en te luisteren naar wat de gidsen zeggen.

Torremolinos Spanje

Een oud vissersdorp nu heel bekend

Torremolinos betekent oorspronkelijk Toren van de Molens. Klinkt prachtig natuurlijk. Het is een oud vissersdorp waar je de authenticiteit nog wel van kunt zien en als je er doorheen loopt heb je een mooie toeristische ervaring maar ook tegelijkertijd het gevoel dat je inmenging ervaart in een land dat je bezoekt. Ik vind het namelijk zelf heel belangrijk om ervoor te zorgen dat ik, in welk land ik ook ben, de weg kan vinden en me niet per se als een toerist hoef op te stellen, en dat lukt me nog best aardig.

 

Toeristische trekpleister toch de moeite waard

Je hoort een hele hoop over Torremolinos. Het is een van de populairste badplaatsen aan de Costa del Sol en dat zorgt ervoor dat er natuurlijk ieder jaar wel een hele hoop toeristen naar toe komen. Nu is dat op zich niet zo erg maar het heeft er wel voor gezorgd dat het door de jaren heen duurder is geworden, maar op zich valt het nog wel mee vergeleken met andere badplaatsen op de Costa del Sol want een hoop daarvan zijn vaak nog best wel een heel stuk duurder dan je eigenlijk had gehoopt. Check daarom altijd goed hoeveel je betaalt.

Admin

Laat je bericht achter