Vinyl IJmuiden

PVC

Vinyl IJmuiden

Vinyl laten leggen in IJmuiden

Geweldig mooi en duurzaam materiaal

Tegenwoordig is het allemaal laminaat wat de klok slaat, of gietvloeren wanneer
u het zich kunt veroorloven. Deze vloeren zijn nog relatief nieuw en erg populair. Dat betekent natuurlijk niet dat oudere vloersoorten niet goed of mooi meer zijn. Neem nu de vinyl vloer. Dat zou een geweldige keuze zijn voor op de vloer van uw huis in IJmuiden. Daar wil ik u graag meer over vertellen.

Geschiedenis van vinyl

Vinyl werd in 1920 uitgevonden door een Franse natuurkundige. Men was op zoek naar een materiaal dat rubber kon vervangen, waar toen een tekort aan was. Vinyl bleek een sterk, slijtvast en veelzijdig materiaal. Een voordelige grondstof voor tal van industriële en huishoudelijke artikelen. Wanneer we het over vinyl hebben, denken we vaak meteen aan de langspeelplaat (LP). Niet toevallig een product dat in die tijd ontstond. De eerste vinyl vloeren ontstonden rond 1950. Het stond toen bekend als goedkope vloerbedekking. Dat is het vandaag de dag nog steeds natuurlijk. Maar de print is tegenwoordig levensecht.

Mooi, duurzaam en recyclebaar

Laat u thuis in IJmuiden vinyl leggen? Dan heeft u een sterke, slijtvaste vloer met een levensechte houtlook of betonlook. Nog een voordeel van een vinyl vloer: mocht hij ooit aan vervanging toe zijn, dan is hij ook goed te recyclen. Toch iets waar we tegenwoordig rekening mee houden!

Vinyl is makkelijk in onderhoud

Vinyl is oersterk en heel makkelijk in onderhoud. Een paar keer in de week stofzuigen en één keer per week dweilen is genoeg. Vinyl in IJmuiden vindt u bij een vloerenspecialist. Ga eens kijken in een showroom en laat de vloer van uw dromen leggen door een professional!

Twijfelt u toch nog over vinyl? Lees dan ook dit artikel over laminaat, dan kunt u de twee makkelijk vergelijken.

Linda

Laat je bericht achter