Laminaat

Laminaat

Laminaat

Voordelen van laminaat in Hendrik Ido Ambacht

Laminaat is al vele jaren en bij vele mensen één van de meest gekozen vloersoorten voor in een woning. Wat maakt nu eigenlijk laminaat zo populair? Wij hebben daarom in dit blog de voordelen van laminaat voor u overzichtelijk op een rijtje gezet.

Enorm aanbod laminaat

U kunt geen winkel binnenlopen, of ze hebben er bij wijze van spreke wel een mooi aanbod laminaat liggen. Het aanbod wordt steeds groter, populairder, maar vooral ook steeds mooier. Sommige laminaat soorten hebben ook een echt natuurgetrouwe houtlook en feel. Dat lijkt oprecht echt op hout! Nogal wiedes dat daar voor iedereen een geschikte vloer tussen zit.

Laminaat is kleurvast

In tegenstelling tot tapijt of pvc is laminaat kleurvast. Door plaatsing van meubels op de vloer, zal er niets in het laminaat verkleuren. U kan zo altijd uw interieur aanpassen en en het laminaat laten liggen.

Laminaat voor natte ruimtes

Laminaat kan veel beter tegen vocht dan hout. Er is zelfs laminaat voor natte ruimtes te koop. Dit heeft een speciale toplaag om het hout eronder te beschermen tegen vocht.

Laminaat makkelijk zelf leggen

Laminaat kan vrijwel iedereen zelf wel leggen. Met een click systeem klikt u de vloerdelen in elkaar. En met een zaag maakt u alle laminaatplanken eenvoudig op maat.

Eenvoudig in onderhoud

Laminaat is eenvoudig in onderhoud. U heeft geen verf, lak of olie nodig. Alleen een stofzuiger en/of natte doek.

Hygiënischer dan tapijt

Bij tapijt blijven altijd bacteriën, haren en huidschilfers in de stof zitten. Laminaat is makkelijker schoon te maken en te houden. Ideaal voor als u gevoelig bent voor bijvoorbeeld huisstofmijt.

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

Laminaat heeft een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. U koopt al laminaat voor een paar euro per m2. Uiteraard is betere kwaliteit laminaat ook net weer wat hoger in prijs. Maar echt duur wordt het nooit. Meer weten over laminaat in Hendrik Ido Ambacht? Ga dan naar een vloerenspecialist bij u in de buurt.

U kunt uw vragen ook aan ons stellen. Dat kan via het contactformulier hier op de website.

Linda

Laat je bericht achter