Tegels donkerder maken

Tegels donkerder maken

Tegels donkerder maken

Verandering aan natuursteen brengen

Heeft u al een tijdje dezelfde natuursteen vloer liggen en vindt u hem nog steeds erg mooi? Maar bent u wel toe aan verandering in uw huis? Dan kunt u overwegen om uw natuursteen vloer donkerder te maken. Want dit is zeker mogelijk! In dit blog vertellen wij u hoe natuursteen tegels donkerder gemaakt worden. Lees dit blog dus snel verder!

Uw natuursteen tegel meer kleur geven

Uw natuursteen tegels zijn in het begin, wanneer ze net gelegd zijn, vaak intens van kleur. Door de jaren heen zal de kleur door het gebruik meer afnemen. Gelukkig zijn er genoeg manieren om de kleur weer terug te krijgen naar de originele staat. Ook kunt u de uitstraling aanpassen middels een coating. Experts geven uw tegels een diepere glans, een glimmend oppervlak of juist een matte uitstraling. Dit is natuurlijk geheel afhankelijk van uw wensen!

Andere uitstraling met een coating

De extra glans, het glimmend oppervlak of juist de matte uitstraling wordt aangebracht door uw tegels met een bepaald impregneermiddel of bepaalde coating te bewerken. Elk natuursteen zal anders reageren op deze middelen, daarom is het verstandig om dit aan een natuursteen expert over te laten.

Wat is kleur verdiepen?

Maar wat is kleur verdiepen precies? Bij het kleur verdiepen worden uw tegels donkerder gemaakt en beschermd. Natuurstenen die hiervoor geschikt zijn, zijn: marmer, Chinees hardsteen, leisteen, graniet en Belgisch hardsteen. Tijdens dit proces wordt een natuursteenverdieper aangebracht. Dit product zorgt ervoor dat poreuze en sterkzuigende natuursteensoorten niet intensief vervuilen. Dit product maakt uw natuursteen dus niet alleen donkerder, maar het zorgt ook voor extra bescherming tegen vlekken en kringen.

Meer weten over tegels donkerder maken?

Tijdens het proces van kleur verdiepen blijft het oorspronkelijke karakter van uw tegels gewoon behouden. De kleurverdieper is zowel voor binnen als voor buiten mogelijk. Wilt u ook graag tegels donkerder maken? Ga voor zekerheid en huur een professional in voor een uitstekend eindresultaat. Voor meer informatie of bij vragen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen door dit contactformulier in te vullen.

Linda

Laat je bericht achter