Restaurant Rotterdam

Restaurant Rotterdam

Restaurant Rotterdam

Tip voor een leuk restaurant in Rotterdam

Rotterdam is een fantastische stad met heel veel toffe plekjes en leuke restaurants. Woon je in Rotterdam en zoek je een leuk restaurant? Of ben je in Rotterdam voor een leuke stedentrip of een gezellig dagje weg? Lees dan hier mijn tip voor een leuk restaurant in Rotterdam waar je zeker een keer moet gaan eten.

Leukste restaurant in Rotterdam: Gastrobar hartig

Dit is dus echt mijn favoriete restaurant van Rotterdam: Gastrobar Hartig. Ook vele mensen met mij vinden dit echt een heel erg leuk restaurant in Rotterdam. In dit laagdrempelige restaurant kun je gerechten bestellen uit alle windstreken van de hele wereld. Uiteraard sluiten de dranken en wijnen die ze serveren er uitstekend op aan. Van al die smaken uit verschillende landen gaat mijn hart altijd sneller kloppen. Ik houd er van. Het leuke aan Gastrobar Hartig is dat je de gerechten kunt delen met vrienden en familie. Shared dining noemen ze dat. Hartstikke gezellig! Bovendien zijn ze veel bezig met duurzaam ondernemen, wat ik ook niet onbelangrijk vindt natuurlijk! Woon je in Rotterdam? Dan heb je helemaal geluk! Want dan kun je hun heerlijke gerechten zelfs ook afhalen of laten bezorgen.

Heerlijk ontbijten

Uiteraard zijn er nog andere restaurants waar ik wel eens kom. Zo kom ik graag bij Juffrouw van Zanten om te ontbijten. Hier serveren ze bij het ontbijt alleen maar vega en vegan gerechten. Daarnaast gebruiken ze veel lokale en biologische producten. Een heel leuk plekje dus wanneer je na een overnachting in Rotterdam lekker wilt ontbijten.

Leuk restaurant in Rotterdam met internationaal tintje

Waar ik ook met gerust hart graag op attendeer, is restaurant Ayla. Het heeft wel iets weg van Gastrobar Hartig. Omdat dit restaurant serveert gerechten van over de hele wereld. Ik heb hier een keer geluncht en dat beviel uitstekend. Probeer deze leuke restaurants in Rotterdam een keer als je in de buurt bent.

Wil je reageren op mijn blog? Dat kan door het sturen van je bericht naar mijn contactformulier.

Linda

Laat je bericht achter