Overzicht Duijvelaar pompen

overzicht Duijvelaar pompen

Overzicht Duijvelaar pompen

De Duijvelaar pomp voor u

Bent u op zoek naar ijzersterke en goede kwaliteit pompen? Dan zijn de pompen van Duijvelaar echt iets voor u! In dit blog behandelen wij waar u de Duijvelaar pomp allemaal voor kunt gebruiken. Lees nu snel verder en ervaar of deze type pomp ook uw favoriet is!

Uitstekende kwaliteit Duijvelaars pompen

Duijvelaar pompen zijn speciaal ontwikkeld om aan de strengste eisen wat betreft efficiëntie, duurzaamheid en kwaliteit te voldoen. Wist u dat u deze pomp voor een goede prijs aan kan schaffen? En dit voor uitstekend werkende pompen die u voor diverse doeleinden in kunt zetten. Wij lichten enkele van deze pompen voor u uit.

Drukverhogers

Wanneer u voor een Duijvelaar drukverhoger kiest, heeft u een apparaat dat u tussen de waterleiding in uw woning plaatst. De inkomende druk van ongeveer 2 bar wordt vervolgens omgezet naar een constant gewenste waterdruk. U kunt de druk dat de Duijvelaar drukverhoger creëert zelf instellen, zodat de druk overal in huis gelijk is. Zo voorkomt u drukschommelingen wanneer er op meerdere plekken in het huis water wordt afgenomen. De drukverhoger regelt zowel de druk van warm als koud water.

Verticale meertrapspompen

U zet de verticale meertrapspompen van Duijvelaar in voor het opvoeren van schoon water. U vindt deze type pompen vaak terug in flatgebouwen en bij industriële en commerciële activiteiten.

Rioolwater pompen

De rioolwater pompen van Duijvelaar zorgen ervoor dat het afvalwater uit het toilet, wastafel, douche of wasmachine naar het riool wordt afgevoerd. Deze pomp wordt ingezet wanneer het niet via een natuurlijke manier mogelijk is om het afvalwater af te voeren.

Vuilwater pompen

De vuilwater pompen van Duijvelaar zijn speciaal gemaakt voor het leegpompen van uw vuilwatertank. Deze pomp is meestal zelfaanzuigend en kan bovenop de vuilwatertank worden gemonteerd.

Bronpompen

De bronpompen van Duijvelaar is een waterpomp die middels de hoge druk die het genereert, wel tientallen meters diep onder de grond kan worden geplaatst. De bronpomp pompt daarvan uit water omhoog om op deze manier te beregenen/irrigeren.

Meer weten over Duijvelaar pompen?

Heeft u ook behoefte aan een ijzersterke pomp van Duijvelaar? Een overzicht Duijvelaar pompen vindt u hier. Wilt u graag eerst meer informatie over een specifieke pomp of heeft u vragen? Dan kunt u ook dit contactformulier invullen, wij zullen u dan zo snel mogelijk beantwoorden.

Linda