• 1-800-123-789
  • info@webriti.com

Hoogwerker opleiding

hoogwerker

Hoogwerker opleiding

Praktijk en theorie van hoogwerker

Wil jij graag meer veiligheid op de werkvloer? Laat dan jouw werknemers een hoogwerker opleiding volgen. Tijdens deze opleiding leert de bestuurder om altijd de volledige controle te hebben over de hoogwerker. Naast de praktijk leert de werknemer ook de theoretische aspecten kennen. Er zijn diverse soorten hoogwerkers: schaarhoogwerkers, knikarmhoogwerkers, spinhoogwerkers, aanhangerhoogwerkers en telescoophoogwerkers. Voor al deze verschillende hoogwerkers kan een opleiding gevolgd worden.

Basisopleiding voor personeel

Heb je nieuw personeel aangenomen? Dan kun je overwegen om hen de hoogwerker basisopleiding te laten volgen. Deze basisopleiding is geschikt voor beginners. Tijdens deze opleiding kan iedereen leren om met een hoogwerker te werken, hier is nog geen ervaring voor nodig. Het is belangrijk dat jouw personeel 100% weet hoe hij of zij met de hoogwerker om moet gaan om de veiligheid op de werkvloer te garanderen.

Gevorderde hoogwerker opleiding

Heb je al een tijd bepaalde werknemers in dienst en zou je het fijn vinden als zij een uitgebreide opleiding kunnen volgen om ook de lastigste taken met een hoogwerker op te kunnen pakken? Dan is een gevorderde hoogwerker opleiding iets voor hun. Deze opleiding is over het algemeen iets korter dan de basisopleiding. Deze opleiding is ook ideaal voor werknemers die al ervaring hebben met de hoogwerker, maar nog geen certificaat hebben behaald.

Veiligheid op de werkvloer

Als organisatie dien je te voldoen aan de eisen van de Arbowet. Door jouw personeel de professionele hoogwerker opleiding te laten volgen voldoen ze aan deze gestelde veiligheidseisen. Zo voorkom je ook problemen in de toekomst, waarbij kan blijken dat een werknemer onvoldoende kennis of nog geen certificaat heeft. Houd jouw werkvloer veilig en laat jouw werknemers de belangrijkste regels betreft hoogwerkers leren.

Meer weten over hoogwerker opleiding?

Voorkom gevaarlijke situaties op de werkvloer, zorg ervoor dat al jouw personeel weet wat zij moeten doen en hoe zij moeten omgaan met mogelijke risico’s. Een hoogwerker opleiding voor beginners en gevorderden is hierbij de oplossing. Wil je graag meer weten over deze opleiding of heb je andere specifieke vragen over hoogwerkers? Vul dan dit contactformulier in.

Chris