De 5 voordelen van een PVC vloer

specialist

De 5 voordelen van een PVC vloer

Het gemak van een PVC vloer

Bent u op zoek naar een nieuwe vloer? Overweeg dan zeker een PVC vloer. Behalve dat de prijs voordelig is en dat u het eenvoudig zelf kunt leggen, heeft dit type vloer nog vele andere gunstige eigenschappen die u over de streep kunnen trekken. We behandelen de 5 belangrijkste in dit blog!

1. Onderhoudsvriendelijk

Een vloer is om op te leven. Die moet tegen een stootje kunnen en gemakkelijk schoon te maken zijn. Met een PVC-vloer heeft u beiden. Gewoon een kwestie van het grove stof opzuigen met de stofzuiger en voor de hygiƫne zo nu en dan dweilen met een vochtige doek. Hier kunt u eventueel een klein beetje allesreiniger of PVC reiniger aan toevoegen.

2. Geschikt voor vloerverwarming

PVC-vloeren hebben een compacte samenstelling. Dit maakt ze perfect om de warmte van uw vloerverwarming door te geven. Daarnaast kan de vloer ook gewoon over de oude stenen vloer worden heen gelegd. Heel handig als u daar op bent uitgekeken, maar nog wel gebruik wilt maken van uw vloerverwarming.

3. Geluidsdempend

Woont u in een appartement of heeft u kleine kinderen die ‘intensief’ op hun slaapkamer spelen? Dan bent u blij dat een PVC-vloer een geluiddempende werking heeft.

4. Makkelijk mee te verhuizen

Een PVC-vloer is zo gelegd, maar is ook zo weer weggehaald. Dit maakt het eenvoudig om deze mee te nemen wanneer u gaat verhuizen. Of biedt de nieuwe bewoner niet genoeg voor uw vloer? Ook dan neemt u deze gewoon mee. Er is altijd wel een kamer in uw nieuwe huis die een mooie PVC-vloer kan gebruiken.

5. Veel keuze

PVC-vloeren zijn vaak voorzien van een prachtige houtlook. Ze zijn oersterk en praktisch alle houtsoorten zijn vertegenwoordigd. Zo vindt u altijd de houtlook vloer die het beste bij uw inrichting past.

Meer informatie over PVC-vloeren? Ga dan langs bij een specialist. Zij kunnen u over alle ins-en-outs van deze veelzijdige vloer vertellen.

Wilt u meer tips over huis en interieur? Lees dan ook onze andere blogs over wonen

Linda