• 1-800-123-789
  • info@webriti.com

Eigen tafel ontwerpen

eigen tafel ontwerpen

Eigen tafel ontwerpen

Het sublieme alternatief voor de confectietafel

Vind je tafels die je in de woonwinkels ziet niet mooi, of vind je ze zelfs te duur? Dat is heel goed mogelijk. Want iedereen heeft zo zijn smaak en portemonnee. Wat dacht je er dan van om je eigen tafel te ontwerpen en die door vakmensen te laten maken? Dan weet je zeker dat je een tafel in huis zet die helemaal aan je wensen voldoet en die je het echte thuisgevoel geven. Want je thuis is belangrijk. Zelfs als het gaat om zoiets als een persoonlijke en zelf ontworpen tafel.

Interieur van je huis in alles!

Iedereen woont graag in een huis waarin de inrichting aansluit bij wie je bent. Maar bij het zoeken naar de juiste meubels is het soms zoeken naar een speld in een hooiberg. Je kunt dan de perfecte bank of tafel maar niet vinden. Wat doe je dan? De oplossing is om zelf je meubels te ontwerpen. Dat hoeft niet tot in detail, maar als een schets. Leg je schets dan voor aan een meubelmaker en hij of zij kan het dan voor maken. Helemaal op maat en naar jouw wensen.

Combineer oud met nieuw

Dat wil natuurlijk niet zeggen dat je alles op maat moeten laten maken. Het is soms ook leuk om je bestaande meubel met de door jouw ontworpen meubels te combineren. Of combineer nieuwe meubels met vintage meubels uit de kringloopwinkel. Een sfeervol huis krijg je door oud met nieuw te combineren. Dat is altijd een leuke uitdaging om te zien of je er een persoonlijk interieur van kunt maken, waarin jij je lekker voelt.

Als de basis klopt, kan er meer

Zoals gezegd: om jezelf ervan te verzekeren dat al deze spullen bij elkaar passen, moet de basis van je inrichting goed zijn. Grote oppervlakken zoals je vloer, kasten en tafels vallen nu eenmaal meer op vanwege hun afmetingen. Deze basis is niet altijd even makkelijk te vinden. Een eigen tafel te ontwerpen en die door een meubelmaker te laten maken biedt dan uitkomst. Daaromheen kun je dan allerlei andere leuke spullen zoeken voor een topresultaat.

Je eigen tafel ontwerpen

Door zelf een tafel te ontwerpen, volledig in de door jouw gewenste stijl, sla je twee vliegen in één klap. Je hoeft zo niet stad en land af te zoeken naar de perfecte tafel die misschien ook veel te duur is. En je zelf ontworpen tafel zorgt voor een goede verbinding tussen je oude en nieuwe spullen. Wil je een eigen tafel ontwerpen? Neem voor het mooiste eindresultaat contact op met een ervaren meubelmaker. Hij helpt je graag de tafel van je dromen realiseren.

Vond je dit een leuk artikel? Check dan zeker onze andere blogs over wonen. Er komen regelmatig nieuwe blogs bij!

Chris

Laat je bericht achter