• 1-800-123-789
  • info@webriti.com

Steenstrips voor binnen

Steenstrips

Steenstrips voor binnen

Gaat u uw woning renoveren: overweeg steenstrips voor binnen

Gaat u binnenkort uw woning renoveren of verbouwen en wilt u graag eens iets nieuws voor uw muren? Overweeg de prachtige steenstrips voor binnen. In dit blog vertellen wij u meer over de voordelen van deze mooie en robuuste steenstrips.

Welk materiaal voor uw muren

Een nieuwe kleur voor uw muur uitkiezen kan een lastige opgave zijn. U heeft naast verf ook nog de keuze uit tal van andere materialen. Wat dacht u bijvoorbeeld van behang, betegeling of een muur bestaande uit steenstrips? Doordat steenstrips veel overeenkomsten vertonen met baksteen, zijn ook de goede kwaliteiten hiervan terug te vinden in de steenstrips. Wij vertellen u graag meer over de goede eigenschappen voor steenstrips voor binnen uw woning.

Steenstrips: ook voor badkamer of keuken

Steenstrips hebben diverse voordelen, zoals dat ze onderhoudsvriendelijk en robuust zijn. En daarnaast hebben ze het voordeel dat ze prima tegen vorst kunnen. Dankzij hun resistentie voor vorst kunt u de steenstrips ook in uw badkamer of keuken laten plaatsen. Het natuurlijke uiterlijk van de steenstrips voegt een speels element aan uw woning toe.

De vele voordelen van steenstrips voor binnen

U kunt de steenstrips voor binnen in verschillende maten bestellen. In verhouding tot een baksteen is de steenstrip tot wel 8 centimeter dunner. Hierdoor bespaard u een hoop ruimte in huis. Wij hebben voor u een overzicht met de voordelen van streenstrips gemaakt:

  • Steenstrips zijn maar 2 centimeter breed, dit bespaard u veel ruimte
  • Steenstrips zijn onderhoudsvriendelijk en zeer vormvast
  • Steenstrips zijn vorstbestendig
  • Steenstrips hebben een robuust en natuurlijk uiterlijk
  • Steenstrips zijn vuurvast en onbrandbaar
  • Steenstrips zijn sneller en makkelijker te plaatsen dan bakstenen
  • U kunt ook hoekstrips vinden, deze plaatst u in de hoeken van de kamer

Meer weten over steenstrips voor binnen?

Uw gerenoveerde kamer zal er prachtig uitzien met de mooie steenstrips voor binnen. Heeft u behoefte aan meer informatie over deze steenstrips? Wij geven u graag alle informatie die u nodig heeft. U kunt uw vragen in dit contactformulier stellen. Wij zullen u zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Chris

Laat je bericht achter