Uw nagels in herfstkleuren met gellak in Enschede

nagels

Uw nagels in herfstkleuren met gellak in Enschede

Een nieuw seizoen, een nieuwe kleur

De herfst is begonnen. Deze tijd van het jaar geeft u de gelegenheid om uw nagels weer een heel andere kleur te geven. Uw kleding verandert toch ook elk seizoen? Uw nagels kunnen daarbij niet achterblijven. U wilt immers dat de kleuren goed bij elkaar passen. Elk seizoen heeft ten slotte zijn eigen teint. In dit blog vertellen we u meer over de herfstkleuren die de nagelstudio’s in Enschede voor u in petto hebben.

Herfstkleuren voor uw nagels

Met gellak zijn er veel mogelijkheden als het gaat om herfstkleuren. Pink Gellac is een merk met een groot assortiment: ruim 180 kleuren. Iedere 3 tot 4 maanden introduceren zij een nieuwe collectie met kleuren geïnspireerd door de beauty en modetrends van het moment. Warme aardetinten zijn natuurlijk altijd een goede keus voor de herfst. Nieuw is de Magnificent Collectie. In deze collectie vindt u vijf trendsettende herfstkleuren voor dit moment variërend van een roze nude tot donkerpaars: Rosy Brown, Dusky Pink, Regal Red, Desert Lila en Muted Plum. Vraag uw nagelstudio in Enschede gerust naar deze luxe kleuren.

De voordelen van gellak

De warme aardetinten en andere luxe donkere kleuren zijn niet de enige voordelen van gellak:

  • Gellak blijft 2 weken lang zitten, veel langer dus dan gewone nagellak;
  • Gellak is een stuk steviger dan gewone nagellak;
  • Gellak geeft een veel natuurlijker uitstraling dan kunstnagels;
  • Met gellak blijft de natuurlijke flexibiliteit van uw nagels behouden;
  • Gellak is eenvoudig te verwijderen.

Een nagelstudio in Enschede met gellak

Met gellak heeft ook u verzorgde nagels in de prachtigste kleuren. Wilt u voor uw nagels herfstkleuren met gellak in Enschede laten zetten? Neem dan contact op met de nagelstudio bij u in de buurt. Heeft u veel plezier van uw nagels? Laat het ons weten via ons contactformulier.

Linda

Laat je bericht achter