• 1-800-123-789
  • info@webriti.com

Waarom stucwerk altijd zijn geld waard is

Stucadoor Houten

Waarom stucwerk altijd zijn geld waard is

3 voordelen van stucwerk

Stucwerk, is dat niet ongelofelijk duur? Een stucadoor is zeker niet gratis, maar stucwerk kent ook een aantal unieke voordelen die andere vormen van wandbekleding niet kennen. Bovendien mag het eindresultaat er altijd wezen. In dit blog vertellen we u alles over 3 unieke voordelen van stucwerk die andere vormen van muurbekleding niet hebben. Lees verder!

1. Egaliseren van oneffen oppervlakken

Zitten er grote gaten of oneffenheden in uw muur? Dan kunt u deze niet behangen. U ziet dit namelijk dwars door het behang heen. Ook schilderen is dan geen optie. Betegelen is onmogelijk, omdat de tegels niet netjes op elkaar aan zouden sluiten. Stucwerk blijft als enige optie over. Een stucadoor kan de muur voor u egaliseren. Als afwerking kunt u kiezen voor schilderwerk, een werkje erin of een waaierpatroon.

2. Basis voor iedere vorm van wandbekleding

Door een ongelijke muur te laten stuccen ontstaat er een perfect canvas. De ondergrond is immers de basis voor het eindresultaat van uw wandbekleding. Of u nu wilt betegelen, verven of behangen, een glad gestucte ondergrond geeft het mooiste resultaat! Zorg er daarom voor dat uw muur glad en vlak is met behulp van een professionele stucadoor.

3. Uw huis wordt meer waard

Een huis is waard wat een koper er voor over heeft. Wie een huis wil verkopen ontdekt dat veel mensen moeite hebben om door onvolkomenheden heen te kijken. Ze zien simpelweg niet dat ze in hun droomhuis staan. Ze zullen er dan ook minder voor willen betalen of brengen helemaal geen bod uit. Daarbij kan een behangetje dat niet in de smaak valt al de druppel zijn om niet te kopen. Ook denken ze aan het werk van het verwijderen van al het behang, als ze er eenmaal zouden wonen. Met degelijk stucwerk heeft u dat probleem niet. Het heeft een luxueuze uitstraling en de nieuwe bewoner heeft het perfecte canvas om zijn eigen stijl op aan te brengen. Ze kunnen dan meteen aan de slag met de kwast, behang of tegels. Bovendien geniet iedereen van mooi stucwerk. Inclusief de huidige bewoner!

Stucwerk is zijn geld altijd waard

Hoewel er een prijskaartje aan hangt is stucwerk eigenlijk altijd zijn geld waard. Soms omdat er simpelweg geen andere oplossing is bij beschadigde of ongelijke muren. Maar ook omdat het een kwaliteitsverbetering van uw huis betekent. Ook opent het weer deuren voor andere vormen van afwerking. Een professionele stucadoor kan u hierbij helpen!

Vond u dit een interessant artikel? Houd dan onze nieuwsrubriek in de gaten. U vindt er regelmatig nieuwe artikelen over huis gerelateerde zaken.

Chris

Laat je bericht achter