• 1-800-123-789
  • info@webriti.com

Tuinhuis als extra kamer

Extra kamer

Tuinhuis als extra kamer

Meer dan een rommelhok

De meeste mensen denken bij een tuinhuis aan een vervallen schuurtje met een stel fietsen, een voetbal en een oude grasmaaier. Maar een tuinhuis kan zoveel meer zijn. Met de wisselvallige zomers in ons land biedt een tuinhuis de de beschutting om het hele jaar door van uw tuin in Elst te kunnen genieten.

Extra kamer

Met het wisselvallige weer in ons land kunt u zelfs bij aangename temperaturen lang niet altijd buiten zitten. Door een tuinhuis comfortabel in te richten beschikt u opeens over een extra kamer met een schitterend uitzicht over uw tuin in Elst . Met openslaande deuren haalt u buiten echt naar binnen. Als het kouder wordt, dan sluit u de deuren en dan zit u lekker beschut. Terwijl u nog steeds van het uitzicht kunt genieten.

Meerdere functies

Een tuinhuis zit niet vast aan één enkele functie. Zo kunt u eenvoudig extra bergruimte (laten) maken in de vorm van een afgesloten kast of een tafel of bank die tevens bergruimte bevat. Ook een overstekend dak met daaronder een verpottafel of opslagruimte voor uw haardhout behoort tot de mogelijkheden.

Volledig naar wens aan te passen

Nederlandse tuinen meestal niet heel erg groot zijn en sterk verschillen qua vorm en afmeting. Daarom is het fijn om te weten dat tuinhuizen er in alle soorten en maten zijn en ook op maat kunnen worden gemaakt of aangepast. U laat de vorm en afmetingen dan volledig naar wens aanpassen. Ook de ramen kunt u dan op de meest ideale positie laten plaatsen waardoor u verzekerd bent van veel zonlicht en een mooi uitzicht over uw tuin.

Tuinhuis in Elst van uw dromen op maat

Om een tuinhuis te laten maken in Elst dat volledig aan uw verwachtingen voldoet, neem dan contact op met een professioneel bedrijf in de omgeving van Elst dat de kennis en kunde in huis heeft om uw wensen te verwerken in een professioneel ontwerp. Vond u dit een leuk artikel? Houd dan ons blog over lifestyle en wonen in de gaten!

Chris

Laat je bericht achter