• 1-800-123-789
  • info@webriti.com

Nooit meer uw sleutels kwijt

Nooit meer uw sleutels kwijt

3 tips om altijd uw sleutel terug te vinden

Nooit meer uw sleutels kwijtraken

U moet weg en wilt uw sleutels meenemen, maar u kunt ze nergens vinden. Herkenbaar? Het kost vaak veel tijd om uw sleutels te zoeken. En het zorgt ook nog eens voor onnodige stress. Nog vervelender is het wanneer u zonder sleutels buiten voor een dichte deur staat. Maar gelukkig is dat vanaf nu verleden tijd! Want wij geven 3 tips waardoor u nooit meer lang hoeft te zoeken naar uw sleutels.

1. Een vaste plek

Zorg voor een vaste plek voor uw sleutels. Leg de sleutel zodra u binnenkomt op deze plek. Zo hoeft u niet naar de sleutels te zoeken wanneer u de deur weer uit gaat. Deze tip werkt ook wanneer u onderweg bent: bewaar de sleutels dan in een vast vakje in uw tas. Zo hoeft u nooit meer lang te zoeken.

2. Alle sleutels bij elkaar houden

Een losse sleutel raakt u sneller kwijt. Hang daarom alle sleutels aan dezelfde sleutelring. Zo voorkomt u dat een losse sleutel kwijtraakt. Wilt u toch liever een sleutel los bewaren? Hang hier dan een grote sleutelhanger aan. Zo valt de sleutel meer op en vindt u hem een stuk sneller terug.

3. Technische snufjes

Er zijn veel slimme sleutelhangers waarmee u uw sleutels gemakkelijk terug kunt vinden. Gebruik bijvoorbeeld een GPS-tracker. Zo ziet u op uw telefoon waar de sleutels zijn. Of hang een sleutelvinder aan uw sleutelbos. Bent u uw sleutels kwijt? Fluit dan om de sleutelvinder te activeren. Deze begint te piepen, waardoor u snel uw sleutels weer terug heeft gevonden.

Toch uw sleutels kwijt?

Bent u op dit moment toch uw sleutels kwijt en bent u buitengesloten? Bel dan direct een slotenmaker. De slotenmaker komt dan zo snel mogelijk naar u toe om te zorgen dat u weer naar binnen kunt.

Chris

Laat je bericht achter