• 1-800-123-789
  • info@webriti.com

Zo brengt u de natuur naar binnen

Zo brengt u de natuur naar binnen

Buiten naar binnen brengen

De natuur naar binnen brengen? Het is tegenwoordig helemaal trendy! Wanneer u uw woning een make-over wilt geven, mogen natuurlijke elementen eigenlijk helemaal niet meer ontbreken. Dat kan met leuke accessoires en mooie meubelstukken, maar ook op het gebied van vloeren en wanden kunt u de natuur naar binnen halen. Wij vertellen er meer over en geven tips in dit blog.

Aan de slag met planten

De makkelijkste, en ook meest voor de hand liggende manier om de natuur in huis te halen, is door lekker veel planten neer te zetten. De ‘urban jungle’ is een woontrend die de laatste jaren heel erg in populariteit gestegen is. Wanneer u uw woning volgens deze woonstijl inricht, houdt u de basis erg modern of industrieel (waar uw voorkeur naar uitgaat), maar zet u de woning ook helemaal vol met planten. Dat geeft de woning niet alleen een heel natuurlijke uitstraling, maar maakt het ook gezellig. Onze tip is om de planten niet alleen neer te zetten, maar om ze ook aan de muren en aan het plafond te hangen.

Natuurlijke materialen

U kunt ook de natuur naar binnen halen, door gebruik te maken van veel natuurlijke materialen in uw inrichting, zowel voor de meubels als de accessoires. Zo kunt u onder andere denken aan:

  • steen
  • hout
  • riet
  • jute
  • linnen

Kies bijvoorbeeld voor rieten manden (handig omdat ze ook opbergruimte creëren), een boomstammetje als krukje of een stenen beeldje als echte eyecatcher.

Vloeren en wanden

Over eyecatcher gesproken, ook uw vloeren en wanden kunt u een natuurlijk make-over geven. Doe dat bijvoorbeeld met steen of hout tegen de muur of op de vloer. In sommige interieurs ziet het er zelfs ontzettend mooi uit om de stenen vloer die buiten ligt, ook binnen te laten leggen. Dat is pas echt buiten naar binnen halen!

Wilt u tips voor het vinden van een specialist die met natuurlijke materialen in uw woning aan de slag gaat? Of heeft u zelf nog tips om buiten naar binnen te halen? Neem dan contact met ons, wij horen graag van u.

Chris

Laat je bericht achter