• 1-800-123-789
  • info@webriti.com

Inbraakpreventie tips voor kerst

inbraakpreventie kerst

Inbraakpreventie tips voor kerst

Inbrekers met kerst buiten de deur houden

Het is algemeen bekend dat er helaas tijdens de feestdagen veel inbraken plaatsvinden. Wilt u dat inbrekers uw woning overslaan met kerst? Dan is het verstandig om een inbraakbeveiliging systeem aan te schaffen voor uw woning. In dit blog geven we meer handige inbraakpreventie tips voor de feestdagen.

Pas op met sociale media

Kerst is natuurlijk een gezellige feestdag waarbij u gezellig met vrienden of familie samen gaat eten. Dat is het ideale moment om een leuke groepsfoto op Facebook te plaatsen! Of toch niet? Inbrekers maken namelijk gebruik van sociale media om erachter te komen of u thuis bent, en of uw woning dus op dat moment leeg is. Plaats daarom gerust die gezellige kerstfoto op Facebook, maar doe dit pas op het moment dat u weer thuis bent.

Plaats een inbraakbeveiligingssysteem

Met een inbraakbeveiligingssysteem kunt u uw woning extra goed beveiligen. Zo’n alarmsysteem maakt uw woning veiliger en kan u ook nog op de hoogte houden van wat er zich afspeelt in uw woning. Bovendien zal het inbrekers afschrikken wanneer ze zien dat u uw woning goed heeft beveiligd.

Buurtpreventie

De uitspraak: ‘een goede buur is beter dan een verre vriend’ geldt ook zeker voor inbraakpreventie! Sluit u daarom aan bij de buurtpreventie. In veel gevallen is dit een appgroep waarin buurtbewoners elkaar op de hoogte kunnen houden van verdachte activiteiten in de wijk. Wist u dat 80% van de inbrekers die op heterdaad worden betrapt zijn gesignaleerd via buurtpreventie?

Extra maatregelen

Inbrekers hebben een hekel aan grind, omdat dit zo kraakt. Ook slaan inbrekers een huis met een hond of woningen die goed verlicht zijn liever over.

Chris

Laat je bericht achter