• 1-800-123-789
  • info@webriti.com

Koop uw Decembercadeaus dit jaar vroeg!

Koop uw Decembercadeaus dit jaar vroeg!

Op tijd uw aankopen doen

Door het coronavirus is alles anders dit jaar. Ook de feestdagen zullen er in 2020 anders dan anders uitzien. Er zullen ongetwijfeld aanpassingen gemaakt moeten worden wanneer u sinterklaas en kerst dit jaar wil vieren. Onze tip: koop ook uw decembercadeaus wat eerder dan gewoonlijk. Zo voorkomt u namelijk die dat er pieken ontstaan in de winkels. Maar ook wanneer u online cadeaus koopt is het belangrijk om er vroeg bij te zijn. Wij vertellen er meer over in dit blog.

Piek met de feestdagen voorkomen

Het is alweer bijna sinterklaas en kerst, wat betekent dat veel mensen weer naar de winkel gaan om hun inkopen te doen. Maar alles is nu natuurlijk wel wat anders. Winkels roepen zo veel mogelijk op om de drukte te spreiden. Dit om te voorkomen dat er in de winkels en de winkelstraten een piek ontstaat waarin het super druk is. Dan is het veel moeilijker, of in sommige gevallen zelfs onmogelijk, om de aanbevolen anderhalve meter afstand te houden. Ga daarom vroeg naar de winkel om uw inkopen te doen, zodat het in december een stuk minder druk is. Draag hierbij bij voorkeur ook een mondkapje.

Ook online is het druk

Bent u van plan om uw inkopen online te doen? Ook dan raden we aan om er snel mee te beginnen. Heel veel mensen hebben namelijk hetzelfde idee, wat betekent dat het ook bij online webshops ontzettend druk is. Dat kan voor problemen zorgen. Zo kan dat ene super leuke cadeauidee dat u had net uitverkocht zijn, of kan het bij de post zo druk zijn dat het cadeau pas na de kerst bij u bezorgd wordt. Dus, ook wanneer u uw aankopen online doet, adviseren wij om er vroeg bij te zijn dit jaar.

Heeft u slimme tips om de drukte in de decembermaand te omzeilen? Deel uw tips en neem contact met ons op!

Chris

Laat je bericht achter