• 1-800-123-789
  • info@webriti.com

Leuke ideeën voor trouwvervoer

trouwvervoer

Leuke ideeën voor trouwvervoer

Origineel trouwvervoer voor jullie bruiloft

Je hebt je jurk, de ambtenaar, de ringen en de locatie uitgekozen, maar heb je ook al bedacht wat jullie willen qua trouwvervoer? Je kunt natuurlijk voor de klassieke witte auto gaan, maar er zijn veel meer leuke opties te bedenken voor het vervoer op jullie trouwdag! Wij zetten ze voor je op een rij.

Volkswagen busje

Dit is echt een klassieker die voor veel mensen nostalgische gevoelens opwekt. Het Volkswagen busje is al jarenlang populair als trouwvervoer voor bruidsparen. Ze zijn ruim, comfortabel en staan bovendien ook nog prachtig op de trouwfoto’s!

Paard en wagen

Heb jij altijd al een echte sprookjesbruiloft gewild? Dan wil je natuurlijk per koets naar je trouwlocatie gebracht worden! In een koets heb je veel meer ruimte dan in een kleine auto, ideaal dus als je een flinke rok aan je bruidsjurk hebt!

Schoolbus of Engelse dubbeldekker

Lijkt het jou leuk om samen met je gasten naar de trouwlocatie gebracht te worden? Dan is een bus een goede optie. Je hoeft dan gelukkig niet per se te kiezen voor een ongezellige touringcar, er zijn genoeg leuke opties te vinden! Wat dacht je bijvoorbeeld van een ouderwetse schoolbus of een Engelse dubbeldekker? Deze zijn misschien wat prijzig, maar ze leveren wel prachtige foto’s op!

Bakfiets

Is het mooi weer op jullie trouwdag? Overweeg dan eens om met de bakfiets te gaan! De bruidegom gaat natuurlijk trappen, terwijl de bruid in de bak plaatsneemt. Hilariteit gegarandeerd.

Taxi

Je zou er misschien niet direct aan denken, maar een taxi is prima trouwvervoer. De meeste taxibedrijven hebben een aantal mooie auto’s in bezit die ze speciaal kunnen aankleden zodat ze geschikt zijn als vervoersmiddel op jullie grote dag. Het handige aan een taxibedrijf is dat je meerdere wagens kunt reserveren zodat ook je gasten in stijl naar de juiste locatie gebracht worden.

Chris

Laat je bericht achter