Zo creëert u een landelijke tuin

landelijke tuin

Zo creëert u een landelijke tuin

Een landelijke sfeer in uw tuin

Bent u de trotse eigenaar van een tuin? Dan wilt u daar natuurlijk alles uithalen wat erin zit! Op het gebied van tuininrichting is de landelijke stijl al jarenlang populair. Wilt u ook graag een landelijke tuin creëren? Dat is eenvoudiger dan u misschien denkt. Met tuinlantaarns van gietijzer, de juiste tuinmeubelen en véél groen zit u al aardig in de goede richting. In dit blog vertellen wij u graag hoe u zelf de landelijke sfeer in uw tuin kunt creëren.

Een landelijk tuinontwerp

Het omringende landschap is van groot belang voor een landelijke uitstraling van uw tuin. Helaas is dat nog niet zo eenvoudig wanneer u in de stad woont. Gelukkig zijn er ook andere manieren om uw tuin een landelijke sfeer te geven. Hierbij kunt u denken aan:

  • Doorkijkjes
  • Slingerpaadjes
  • Verschillende zitplekjes
  • Hagen
  • Struiken
  • Een moestuin
  • Gras

U kunt heel veel kanten op met een landelijk tuinontwerp. Komt u er zelf niet uit? Schakel dan de hulp in van een specialist.

De juiste tuinverlichting

Met de juiste landelijke buitenverlichting komt uw tuin helemaal tot leven. Er zijn een heleboel verschillende soorten buitenverlichting verkrijgbaar die passen bij de landelijke stijl. Denk hierbij aan ouderwetse lantaarnpalen, staande lampen en wandlampen. Via internet is er genoeg te vinden, dus neem eens een kijkje!

Landelijke tuinmeubels

Uiteraard is het ook belangrijk dat uw tuinmeubilair goed aansluit bij uw landelijke tuin. Kies daarom voor meubels van natuurlijke materialen. Deze meubels mogen best al een doorleefde uitstraling hebben. Kies bijvoorbeeld voor een vintage tuintafel met mooie houten stoelen erbij.

Linda

Laat je bericht achter