Kies ook voor particuliere zorg

Kies ook voor particuliere zorg

Kies ook voor particuliere zorg

Comfortabel oud worden en blijven

Oud worden is geen kunst. Dat gaat vanzelf. Maar comfortabel oud worden, en vooral blijven, is wel een kunst. Voor u het weet staan de zogenaamde ‘ouderdomsgebreken’ voor de deur. Dan wordt het beetje bij beetje meer behelpen om comfortabel oud te worden. Mensen zijn gewend om hun gebreken graag te verbloemen, maar als het echt niet meer lukt om voor onszelf te zorgen, zijn we overgeleverd aan de zorg van anderen. Gelukkig is er een verzorgingshuis in Veenendaal waar u veilig en comfortabel de best mogelijke zorg kunt genieten in een huiselijke omgeving.

Kleinschalige zorg

Voor vrijwel iedereen komt er een dag we niet meer 100% voor onszelf kunnen zorgen. Dan hebben we zowel mantelzorg als de reguliere gezondheidszorg nodig. Iedereen weet dat dat niet ideaal is. Mantelzorgers hebben hun eigen leven, hun werk en meestal ook andere zorgtaken. Thuiszorg en andere zorgverleners hebben nauwelijks tijd om meer te bieden dan de hoogst noodzakelijke medische zorg. Zeker in de ouderenzorg schiet een beetje persoonlijke aandacht er meestal bij in. In een particulier verzorgingshuis kunt u wat dat betreft zeer comfortabel oud worden en blijven.

Persoonlijke aandacht

Ouderen zitten meestal verlegen om een praatje, een bakje koffie of om verhalen van ‘buiten’. Omdat de leefwereld door fysieke ongemakken steeds kleiner wordt, ligt eenzaamheid op de loer. Dat is niet het geval in een particulier verzorgingshuis. Daar is alle ruimte voor persoonlijke aandacht en voorkeuren van bewoners. Daar krijgt u in alle rust zorg en opvang in een huiselijke en persoonlijke sfeer. Ga dus vooral eens kijken in een particulier verzorgingshuis om alvast een indruk op te doen. Enne….doe dat vooral nu u het nog kunt. Voor u het weet staat ook uw oude dag bij u voor de deur!

Wilt u uw mening geven over dit blog, of een zorgverhaal met ons delen? Neem dan gerust contact met ons op.

Linda

Laat je bericht achter