Zo maakt u in een handomdraai een duurzame tuin

kunststof tafels,, stoelen en schuttingen

Zo maakt u in een handomdraai een duurzame tuin

Kunststof planken en schutting, niet van echt te onderscheiden!

Heeft u al jaren plannen om uw tuin eens flink op de schop te gooien? Of heeft u het gisteren pas bedacht? Mogen wij u dan kennis laten maken met de mogelijkheden om met kunststof planken en een kunststof schutting uw tuin in een handomdraai een fraaie en natuurlijke uitstraling te geven? En dat niet alleen, met Kunststof kiest u voor een duurzame en onderhoudsarme oplossing voor uw tuin. Onderstaand leest u er meer over.

Kies ook voor duurzaamheid in uw tuin

Staat bij u persoonlijk duurzaamheid hoog in het vaandel? Dan kunnen wij u blij maken met onze tips voor het verduurzamen van uw tuin. Want een goed milieu begint bij uzelf toch? Tenminste, dat wordt gezegd! En als duurzaam helemaal ‘uw ding’ is, dan kunt u in uw eigen tuin beginnen.

Met kunststof planken kunt u alles maken

Het klinkt een beetje als de slogan van Lego, maar met kunststof planken kunt u alles maken. Wat dacht u van een tuinterras, een zandbak, een konijnenhok, een hek, een compostbak, een speeltoestel? Kortom: eigenlijk alles wat u met houten planken kunt maken, kunt u ook maken met kunststof planken. Met kunststof planken combineert u de charme en de bewerkbaarheid van hout met de kenmerken van kunststof. Doordat kunststof planken zeer goed bestand zijn tegen verschillende weersomstandigheden zijn ze ideaal voor gebruik in de buitenlucht.

Kunststof schutting plaatsen

En als u dan toch aan de slag gaat met het verduurzamen van uw tuin, kunt u ook denken aan het plaatsen van een kunststof schutting. Tegenwoordig zijn de meest fraaie, en natuurlijk ogende, kunststof schuttingen verkrijgbaar om uw tuin vrij te houden van onbevoegden, ongewenste huisdieren van anderen, of de blikken van uw buren.

Voordelen van kunststof planken en schutting

Waarom zou u kiezen voor kunststof materialen in uw tuin? Kunststof is:

  • Onderhoudsvrij, na plaatsing heeft u er geen omkijken meer naar
  • Milieuvriendelijk: geen verf, beits of lak nodig
  • Licht van gewicht: gemakkelijk te vervoeren en te plaatsen
  • Uv-bestendig, hierdoor blijft het kleurecht
  • Duurzaam: gemaakt van (grotendeels) gerecycled materiaal

Meer informatie

Hopelijk bent u op basis van dit blog overtuigd om ook te kiezen voor kunststof materialen voor uw tuin. Wilt u meer weten over onze tips voor het verduurzamen van uw tuin? Of heeft u interessante tips voor ons? Wij horen het graag van u. Neem dan contact contact met ons op. We leren ook graag van u!

Linda

Laat je bericht achter