• 1-800-123-789
  • info@webriti.com

Het opzeggen van Basic-Fit is makkelijk!

Het opzeggen van Basic-Fit is makkelijk!

Eenvoudig abonnementen stopzetten

We maken ze allemaal tegen het einde van het jaar: goede voornemens. Dan moeten we er echter in januari ook wel daadwerkelijk aan gaan beginnen! Heeft u zich vol goede moed ingeschreven bij een sportschool als Basic-Fit, maar komt het sporten er toch niet van? Maakt u zich geen zorgen, wij hebben een platform gevonden dat het opzeggen van Basic-Fit en andere abonnementen ontzettend gemakkelijk maakt.

Goede voornemens niets voor u?

De goede voornemens die u aan het einde van het jaar maakt komen niet altijd uit. Vooral wanneer u in één keer te veel zaken tegelijk wilt veranderen is het simpelweg niet vol te houden. Heeft u zich in december voorgenomen om gezond te eten, te stoppen met roken, meer boeken te lezen en te gaan fitnessen? Dan kunnen we ons goed voorstellen dat dit er niet allemaal van gekomen is. Echter is het wel vervelend als u dan een duur sportabonnement heeft afgesloten. Gelukkig is het opzeggen van een Basic-Fit abonnement, of ander sportabonnementen ontzettend eenvoudig online te regelen.

Hoe zegt u het abonnement op

Het opzeggen van Basic-Fit is heel simpel, en kan in drie stappen:

  1. Ga naar deze site en zoek naar Basic-Fit met de handige zoekfunctie.
  2. Vul uw gegevens in. Op basis hiervan wordt een opzegbrief opgesteld. Kies hoe u de brief wilt verzenden. U kunt overigens ook telefonisch contact opnemen met het platform om het nog sneller te regelen.
  3. Verder hoeft u niets te doen, maar wordt het door de professionals van het platform geregeld. Hierbij krijgt u 100% opzeg garantie.

Het opzeggen van Basic-Fit

Bij het platform zijn meer dan 3000 bedrijven aangesloten. Het opzeggen van uw Basic-Fit abonnement is hier dus super makkelijk, maar u annuleert ook in minder dan 5 minuten abonnementen bij loterijen, goede doelen, verzekeringen en nog veel meer. Super handig dus! Op deze manier is het opzeggen van Basic-Fit met een paar muisklikken geregeld.

Chris

Laat je bericht achter