Welke kleuren betonvloeren zijn er? Lees het hier!

Welke kleuren betonvloeren zijn er? Lees het hier!

Robuust, stoer en industrieel: de betonvloer

Als u een fan bent van de industriële woonstijl, is de betonvloer een item dat zeker niet in uw ruimte mag ontbreken. In dit blog vertellen wij u meer over de diverse kleuren betonvloeren waar u uit kunt kiezen. Hierbij lichten wij vier kleuren uit. Lees verder en doe inspiratie op voor uw nieuwe betonvloer!

De neutrale witte betonvloer

Wit is een neutrale kleur en daarmee een veilige keuze voor uw vloer. Deze vloer geeft u een basis waar u gemakkelijk diverse kleuren en items mee kunt combineren. Hout staat werkelijk prachtig bij een witte betonvloer en zorgt voor een warme, aangename sfeer in uw woning.

De opvallende groene betonvloer

U kunt er uiteraard ook voor kiezen om uw vloer er echt uit te laten springen. De groene betonvloer is hier uitermate geschikt voor. Maak daarbij de keuze voor meer neutrale meubels in uw interieur, zodat het geheel niet te druk wordt. De groene betonvloer zorgt voor een warme uitstraling van uw ruimte en brengt rust en balans. Ideaal te combineren met materialen zoals staal en leer. Bedenk van tevoren goed welke meubels u wenst te combineren met deze opvallende groene kleur.

De strakke en warme grijze betonvloer

Bij het denken aan een betonvloer wordt doorgaans aan een gietvloer in grijstinten gedacht. Dit is dan ook de meest populaire betonvloer. Het is net een middenweg tussen de neutrale witte kleur en de keuze voor een warmere kleur. Het geheel zorgt voor een warme en strakke uitstraling. Daarbij is deze vloer dusdanig neutraal dat u hier diverse soorten meubilair en decoratie mee kunt combineren. Vooral in een donker interieur komt de grijze betonvloer goed naar voren. Tevens past deze vloer zeer goed in een industrieel interieur. Met andere woorden, met de grijze betonvloer kunt u alle kanten op!

De robuuste betonnen vloer in natuurtint

Maakt u de keuze voor een betonnen vloer in natuurtint, dan kiest u voor een vloer met een rauwe en robuuste uitstraling. Ideaal voor een industrieel interieur! U kunt de betonnen vloer in diverse natuurtinten verkrijgen. Zo creëert u een stoer, warm of rustgevend interieur naar gelang uw wensen. Ook kunt u veelal kiezen voor diverse gradaties van de structuur, zoals rustig, medium en druk. Via deze wijze kunt u uw ideale lichte of donkere rauwe look creëren.

Kies voor een betonvloer!

Ziet u een betonvloer in uw woning ook wel zitten? Dat begrijpen wij maar al te goed! Ga te rade bij een specialist en laat u adviseren omtrent de meest ideale betonvloer voor uw woning of pand. Wij wensen u veel succes bij de keuze voor uw nieuwe betonvloer!

Linda

Laat je bericht achter