Ayurveda: voor een natuurlijke, kleurrijke en gezonde leefwijze

Ayurveda: voor een natuurlijke, kleurrijke en gezonde leefwijze

Met Ayurveda zet u uw gezondheid op nummer 1

Gezondheid is voor iedereen het grootste goed. Wie kwakkelt met zijn of haar gezondheid, weet als geen ander dat dit ons belangrijkste bezit is en dat we er zo zorgvuldig mogelijk mee moeten omgaan. De ayurveda biedt voor elke levenssituatie, voor elk individueel type en voor elk jaargetijde eenvoudige tips en regels om een gezond leven te leiden. Bij de specialisten in Ayurveda hebben ze alle informatie over deze gezonde holistische leefwijze en producten die een natuurlijke leefwijze ondersteunen.

Wat is Ayurveda?

Ayurveda is een oude Indiase traditie waarbij de gezondheid van geest, ziel en lichaam door middel van kruiden, voeding, lichaamsbeweging en geestelijke harmonie in balans worden gebracht. Leven volgens dit principe is niet moeilijk en staat helemaal los van waar we als persoon vandaan komen, waar we leven en welke voorkeuren en afkeren we hebben. Het geheim van ayurveda zit in het holistische principe dat geen mens hetzelfde is en dat elk individu een eigen lichamelijke constitutie heeft en een individueel bewustzijn. Onze gezondheid wordt beïnvloed door onze afkomst, aanleg, gedrag, omgeving en door alles wat we zien, horen, voelen en beleven. Ayurveda wijst ons de weg naar een leven in balans. De Ayurveda is de basis voor een perfect welzijn, natuurlijke schoonheid en duurzame gezondheid voor elk individueel persoon.

Producten voor een lang en gezond leven

Ayurveda betekent ook een ‘lang en gezond leven’. Om iedereen hierbij te ondersteunen zijn er zowel traditionele ayurvedische formules als moderne voedingssupplementen in de handel. Hieronder een overzicht van de diverse categorieën:

  • Ayurveda-formules met als basis ayurvedische kruiden voor specifieke toepassing
  • Supplementen op basis van vitaminen en mineralen
  • Westerse kruiden ter ondersteuning van gezondheid en vitaliteit
  • – Powerjuices, gemaakt van planten en vruchten om de gezondheid en levensenergie te versterken.
  • Verzorgingsmiddelen: biologische, natuurlijke en hypoallergene producten voor elke type huid en haar.

De speciaalzaak heeft alle Ayurveda-producten

Wilt u uw gezondheid op een verantwoorde wijze op peil houden of een oppepper geven? Dan is de Ayurveda wellicht helemaal uw manier van leven. Omdat u deze leefwijze op uw eigen individu en naar uw persoonlijke wensen kunt naleven. Er gaat een wereld voor u open met behulp van de reinigende, versterkende producten en supplementen die uw vitaliteit verhogen.

Linda